Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών», Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που πέρσι απολαύσαμε στον ρόλο του «Καραπάνου» στον «Σασμό» ενσαρκώνει έναν ήρωα που θα συζητηθεί πολύ. Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του και την καλλιτεχνική του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Και μεταξύ άλλων ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύντροφό του.

«Το κοινό ανάμεσα στους χαρακτήρες στον “Σασμό” και “Τον παράδεισο των κυριών” θα έλεγα ότι είναι η αγάπη στα παιδιά τους. Ο Καραπάνος είχε μια τεράστια αγάπη και μια φοβερή ιστορία πίσω από το παιδί του. Ο Μπουραντάς έχει μια αθωότητα και ενώ θα τον έλεγες λίγο παλιομοδίτη έχει μια καθαρότητα που τον κάνει να είναι ανοιχτός σε όσα συμβαίνουν γύρω του», ανέφερε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Για τον «Σασμό», ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα που άφησα τον “Σασμό”. Ήταν ένας ρόλος πολύπλοκος, σύνθετος που θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά πράγματα».

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ήμουν καταπιεστικός. Αν ρωτήσεις την κόρη μου θα σου πει ότι ήμουν. Όταν κάνεις ένα παιδί λες ότι θέλω να είμαι ο πιο μοντέρνος πατέρας που έχει υπάρξει, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο απλό», ανέφερε για την προσωπική του ζωή.

Στη συνέχεια απάντησε και για το ελληνικό #metoo: «Η ιστορία με το #Metoo πιστεύω ότι έκανε καλό στο θέατρο. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις, αλλά είναι καλό τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, οι άνθρωποι να είναι καλά στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους που συνεργάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο είναι καλό».

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκάλυψε: «Συνεργαστήκαμε εκτός του θεάτρου του, στο Εθνικό και η συμπεριφορά του ήταν καλή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει συμπεριφερθεί άσχημα σε άλλες περιπτώσεις. Αυτό δεν το ξέρω».

Τέλος, για τη σύντροφό του με την οποία είναι μαζί 30 χρόνια αποκάλυψε: «Υπάρχει ελευθερία. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι ποτέ δεν παντρευτήκαμε. Το σύμφωνο συμβίωσης έγινε για τον Covid. αν δεν υπήρχε ίσως να μην το έκανα. Δεν υπήρχε κάποια ανάγκη να το κάνουμε. Ο λόγος που έγινε είναι ότι κάποιος θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο και ο άλλος να μην μπορεί να του προσφέρει τίποτα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πρόταση γάμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ