Στον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι για λογαριασμό της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci, αναφέρθηκε η Lady Gaga. Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στους «New York Times», έκανε σοβαρή προσπάθεια για να κατακτήσει την ιταλική προφορά. Η Lady Gaga τόνισε πως εύχεται όλοι να σταματήσουν να εστιάζουν τόσο πολύ σε αυτό. «Nιώθω ότι μου έκανε εντύπωση που δούλεψα την προφορά τόσο καιρό και ότι ήμουν στον χαρακτήρα για τόσο καιρό», είπε.

H προφορά της Πατρίτσια Ρετζάνι έγινε τελικά «σαν μυϊκή μνήμη» σημείωσε.

Σε άλλη συνέντευξή της στο AP ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα με εγκαταλείψει ποτέ πλήρως».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέφερε επίσης: «Όταν μπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ιταλία, πέταξα τα τσιγάρα μου» αποκάλυψε. «Πέταξα το ποτό, προσγειώθηκα στο Λος Άντζελες και καθάρισα τη ζωή μου γιατί δεν μπορούσα να ζω πια έτσι».

Όπως παραδέχτηκε: «βίωσα κάποιο είδος πανικού προσκόλλησης. Ένιωσα όπως ένιωθε η Πατρίτσια, μια ζωή χωρίς Gucci δεν ήταν μια ζωή που άξιζε να τη ζήσεις. Η καλύτερη στιγμή στη ζωή της ήταν, όταν ήταν Gucci. Όταν τελείωσα με αυτήν την ταινία, ότι η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου ήταν να είμαι Gucci. Έτσι συνδυάζονται η τέχνη και η ζωή» υπογράμμισε.

Το τρέιλερ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ