Η νέα δισκογραφική δουλειά της Lady Gaga κυκλοφόρησε. Δεν πρόκειται για ένα ολόκληρο νέο άλμπουμ αλλά οι θαυμαστές της είναι ήδη ενθουσιασμένοι με το νέο της τραγούδι. Πρόκειται για το Hold my hand που έγραψε η ίδια για τις ανάγκες της ταινίας Top Gun: Maverick που αναμένεται σύντομα να βγει στις αίθουσες.

Η Lady Gaga είχε ανακοινώσει την αναμενόμενη κυκλοφορία του κομματιού στις 27 Απριλίου μέσα από το Twitter της.

«Όταν έγραψα το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν είχε συνειδητοποιήσει τα πολλά επίπεδα που άγγιζε στην καρδιά της ταινίας, η δική μου ψυχολογία, και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το δούλευα για χρόνια, τελειοποιώντας το, προσπαθώντας να το κάνω δικό μας», σημείωσε η Lady Gaga.

Και συνέχισε: «Ήθελα να κάνω μουσική με ένα τραγούδι όπου θα μοιραζόμασταν τη βαθιά ανάγκη μας να μας καταλάβουν και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον -μια λαχτάρα να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και η ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής».

Η σταρ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Τομ Κρουζ και τον μουσικό Χανς Ζίμερ και τον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοσίνσκι για την ευκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ