Τα βραβεία Mad πραγματοποιούνται σήμερα 22 Ιουνίου για 19η συνεχή χρονιά. Τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του καλοκαιριού θα φιλοξενήσει το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Πέρα από τα ηχηρά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας που θα δούμε on stage και στο κόκκινο χαλί, ανάμεσα στους καλεσμένους των MAD VMA 2022 θα βρεθούν και αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι από τους πρώτους που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους μέσα από Story του στο Instagram. «Τα βραβεία Mad απαιτούν ξούρισμα», έγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε και τον Θέμη Γεωργαντά που έχει αναλάβει την παρουσίαση για ακόμα μία χρονιά των βραβείων. Φέτος στο πλευρό του θα έχει όμως και την Konnie Μεταξά.

«Μη μας δει έτσι ο Θέμης και δε μας βάλει μέσα», σημείωσε ο δημοσιογράφος συνεχίζοντας το ξύρισμά του. Η απάντηση του παρουσιαστή και καλού του φίλου ήταν άμεση. Τον αποκάλεσε «είδωλο» και έτσι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σιγουρεύτηκε ότι δεν θα φάει «πόρτα» στα αποψινά βραβεία ενώ απέδειξε ότι έχει χιούμορ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ