Ο Κώστας Αρζόγλου άλλαξε τη στάση του στην υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου μετά τα όσα κατήγγειλε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» για την υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη και κατηγόρησε τον εαυτό του για το λάθος στο οποίο υπέπεσε.

«Είχα υπογράψει μια εικόνα που είχα για τον σκηνοθέτη αυτόν. Είχα την εικόνα ενός βοηθού του Κουτσομύτη πάρα πολύ καλού. Έχουμε περάσει μαζί με τον άνθρωπο χρόνια. Αυτή την εικόνα υποστήριξα και νόμιζα ότι η κυρία Διδασκάλου είναι εκ μέρους των μαρτύρων που μαρτυρούν τα ίδια με εμένα. Από μια δημοσίευση έμαθα ότι δεν είναι έτσι. Πήρα την κυρία Διδασκάλου και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό. Μετά επικοινώνησα με την κυρία Αθανασοπούλου, μου είπε και άλλα πράγματα και μου άλλαξαν οπτική γωνία. Εγώ δεν είχα κάποια κλίση να καταθέσω. Του έστειλα μήνυμα ότι δεν το περίμενα και να μην με υπολογίζει στους μάρτυρες υπεράσπισης. Με πονάει και κάτι άλλο, γιατί ένας φίλος τόσο καιρό με άφησε να έχω άλλη εικόνα, ενώ εκείνος ήξερα πάρα πολύ καλά το περιστατικό που δεν είναι απλό με την κυρία Διδασκάλου. Το σημείο καμπής ήταν με την κυρία Διδασκάλου. Το μήνυμα ελήφθη, δεν υπήρχε απάντηση» ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή.

Η ανάρτηση του Κώστα Αρζόγλου στα social media που αναδημοσίευσε η κυρία Αθανασοπούλου.

«Πριν από αρκετούς μήνες είχα δηλώσει ότι ο Κώστας Κωστόπουλος ως βοηθός του σκηνοθέτη Κουτσομύτη με βοήθησε στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” και στην “Εκτέλεση” του Ίωνα Δραγούμη, σειρές που γυρίστηκαν σε πολλές περιοχές και πάμπολλες χώρες. Η εικόνα όμως γι’ αυτόν που είχε κατηγορηθεί από την κυρία Αθανασοπούλου, ηθοποιό που δεν γνώριζα καν, άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας.

Θλίβομαι βαθιά για τον έως τότε φίλο Κωστόπουλο, λυπάμαι πολύ για την κυρία Αθανασοπούλου, αλλά παράλληλα οικτίρω τον εαυτό μου που έπεσα σε τέτοιο λάθος. Είμαι πάντα με το μέρος των θυμάτων εκβιασμών».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Διδασκάλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε» κατέθεσε στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ