Για τον ρόλο της «Νίτσας» που ενσαρκώνει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί στο παρελθόν μίλησε η Κόρα Καρβούνη. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά, έγινε η αποκάλυψη της ιστορίας της ηρωίδας για τη συνέχεια της σειράς. Όπως έγινε γνωστό η Νίτσα από μικρή βίωσε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατριό της και στα 15 της έβαλε φωτιά στο σπίτι και εξαφανίστηκε. «Αυτό είναι το παρελθόν της Νίτσας. Γι’ αυτό και είναι τόσο επιφυλακτική με τους άνδρες».

Στη συνέχεια η Κόρα Καρβούνη αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Σοκαρίστηκα όταν τον είδα με χειροπέδες. Ήταν μια τρομακτική εικόνα, αλλά πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι πάρα πολύ σοβαρά, αυτά για τα οποία κατηγορείται και πολύ λυπάμαι. Δεδν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται δικαιοσύνη και γι’ αυτό λυπάμαι πάρα πολύ».

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας «αν πιστεύει πώς έχει καθαρίσει λίγο το θέατρο» απάντησε: «Όχι. Θεωρώ ότι αν αυτός που έχει εξουσίοα δεν γνωρίζει πώς να τη χειριστεί, δεν θα τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Είναι πολύ πιο βαθύ το πρόβλημα. Αυτό που έχουμε πετύχει και μου δίνει χαρά και ελπίδα είναι ό,τι οποιοδήποτε θύμα μπορεί να μιλήσει. Παλαιότερα ο κόσμος φοβόταν να μιλήσει για να μην χάσει τη δουλειά του. Τώρα έχουμε την ελευθερία και το πλαίσιο να μας στηρίξει».

Και πρόσθεσε: «Και εγώ έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ως νεότερη και σε μεγαλύτερη ηλικία. Εγώ είμαι ένα άτομο που μιλά και έχει θάρρος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν εμένα. Αυτό πρέπει να προστατεύσουμε, όσους δεν έχουν τη δύναμη και το σθένος να μιλήσουν. Έχει να κάνει και με τη στιγμή που θα μας συμβεί κάτι. Μπορεί να μην μπορούμε να αντιδράσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ