Σε μια νέα δήλωση προχώρησε μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, Αλέξανδρου Κατσίφου και Νικόλαου Αλεξανδρή, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την υπόθεση απάτης που κατηγορείται, μετά τα ευρήματα της ΑΑΔΕ.

Ο διαχειριστής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος άνθρωπος» ανέφερε στη δήλωσή του που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα» πως «τόσες ημέρες κατηγορείται και διαπομπεύεται χωρίς να έχει απαγγελθεί σε βάρος μου οποιαδήποτε κατηγορία, χωρίς να με έχει καλέσει οιαδήποτε Αρχή», ενώ σημείωσε πως στο όνομά του δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε μέσα από την εκπομπή του ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Οικογενειακές ιστορίες», το 2010 τότε που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως άνεργος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, στο επεισόδιο που αφορούσε τον τζόγο.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Κατηγορείται για απάτη ο «Άλλος Άνθρωπος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ