Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο 35χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο γνωστός πολιτικός και η δικηγόρος σύζυγός του, Ελένη Αθερινού περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, μια κοινή έξοδος του ζευγαριού στη Γλυφάδα «πρόδωσε» το γλυκό μυστικό τους.

Το ζευγάρι είχε παντρυετεί το καλοκαίρι του 2020 στην Κύθνο. Ο γάμος είχε γινει σε κλειστό οικογενεαικό και φιλικό κύκλο.

Ο βουλευτής αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του στη Νάξο, όμως η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του. Έτσι, το μυστήριο τελέστηκε στην Κύθνο, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται με λίγους φίλους και συγγενείς.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. και η σύζυγός του, Ελένη Αθερινού προσπαθούν να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και τα έχουν καταφέρει. Οι δυο τους ήθελαν μάλιστα να αποκτήσουν ένα παιδί και τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης που ήρθαν τους γέμισαν χαμόγελα χαράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ