Το βίντεο όπου ο Κλέωνας Γρηγοριάδης βγάζει το πουκάμισό του στο γραφείο του Μέρα25 ενώ η Μαρία Απατζίδη βρίσκεται σε live συνομιλία στη συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η βουλευτής του κόμματος προσπάθησε να κρύψει με το χέρι της την κάμερα για να σώσει την κατάσταση, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η Μαρία Απατζίδη απάντησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το περιστατικό και στη συνέχεια έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες το τηλέφωνο. «Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση ή συνέντευξη. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή και αυτό είναι όλο.

Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς, το περιβάλλον που καταστρέφεται κτλ. Ούτε μια φορά δεν μας καλέσατε και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!», είπε η Μαρία Απατζίδη με αφορμή το viral βίντεο όπου ο Κλέωνας Γρηγοριάδης γδύνεται σε live σύνδεση και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει στη συνέχεια την αντίδρασή της.

«Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν», σχολίασε ο παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ