Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από τα γενέθλια του πατέρα Αντωνίου της «Κιβωτού του Κόσμου» και ένα τραγούδι που είχαν διασκευάσει τα παιδιά προς τιμήν του με παραλλαγμένους στίχους. Πρόκειται για το τραγούδι «Ήτανε μια φορά», ωστόσο οι στίχοι του εξυμνούν τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα. Τον υποδέχονται με κομφετί ενώ σε πλακάτ τον αναφέρουν ως «Μέγα Αντώνιο». Πλάνα από το βίντεο παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μετά το βίντεο από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κάνοντας λόγο για χειραγώγηση των παιδιών.

«Θέλω να μιλήσω γιατί σιωπώ συνέχεια αλλά κάποια πράγματα με βγάζουν από τα ρούχα μου. Η φασιστική νεολαία του Μεταξά με τέτοιο τρόπο διαπαιδαγωγούσε τα παιδιά. Με συγχορδία όλων των παιδιών να αγιοποιούν έναν άνθρωπο και αυτό είναι μια θρησκευτική σέχτα και μία επιχείρηση.

Είναι ανεπίτρεπτο αυτό! Είναι διακόρευση της παιδικής ψυχής και συνείδησης και όλου μας του λαού γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε σε αυτό το πράγμα.

Ότι μπορούν κάποιες δυνάμεις να κλείσουν τρύπες του κράτους και κάποιες δυνάμεις δημιουργούν θρησκευτική σέχτα. Είναι αιρετικό αυτό το πράγμα, αλλά είναι μία μπίζνα, μία επιχείρηση και έχει φασιστικό χαρακτήρα ο τρόπος που διαπαιδαγωγείς αυτά τα παιδιά. Αντί να έχουν αγάπη, γλύκα, ζεστασιά, θαλπωρή, έχουν φάπα, τιμωρίες και κονόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ