Μπορεί να έδειχναν full in love, να ζούσαν μαζί από την αρχή της σχέσης και να έκαναν μέχρι και σενάρια γάμου, ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο tattoo Artist, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος τράβηξε δρόμους χωριστούς. Το πρώην ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας να αποκαλύπτει πως ο χωρισμός ήρθε επειδή υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Ο ίδιος πάντς εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε μια αποκάλυψη για το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Μπάινοντας αρχικά, στο πλατό της εκπομπής ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει στο πρόσωπό του για την Κάτια

«Μέναμε μαζί από την πρώτη μέρα. Ερωτευτήκαμε πολύ από την αρχή. Ήμασταν 10 μήνες μαζί. Της έκανα κάθε μέρα πρόταση γάμου, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτυεμένοι ήμασταν ο ένας με τον άλλον. Κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια έκανε μια προσωπική αποκάλυψη. Ο Θοδωρής έχασε τη μητέρα του τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και ο πατέρας του, του έδωσε το μονόπετρο της για να το κάνει δώρο στην Κάτια Ταραμπάνκο και να της κάνει πρόταση γάμο.

«Δεν θα έκανα καμιά κουβέντα τώρα αν υπήρχε ειλικρίνεια και όχι κοροϊδία. Είναι λογικό να ζητά κάποιος χρόνο, όχι για να είναι με κάποιον άλλον όμως».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον νέο της σύντροφο είπε:«Του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ δεν το είχα κάνει και του ζητάω συγγνώμη. Την Κάτια τη γνώρισα στον χώρο που κάνω τα τατουάζ, είχε έρθει η Κάτια με τον πρώην σύντροφό της, φεύγοντας με έκανε add στο Instagram και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε».

Το περιβάλλον της Κάτιας μάλιστα φέρεται να είπε εχθές πως δεν αποκλείεται μια επανασύνδεση, με τον tattoo artist να βάζει τα γέλια στο πλατό του «Super Κατερίνα».

«Το συγνώμη είναι μια λέξη δύσκολη, περίεργη. Να μου πει “συγνώμη που ήθελα λίγο χρόνο αλλά δεν ήθελα να τον πάρω μόνη μου τον χρόνο;”. Για να μην το πλατιάζουμε, όχι δεν υπάρχει σίγουρα σε καμία περίπτωση επανασύνδεση με την Κάτια. Πιστεύω πως έχω εξαπατηθεί σε λεπτομέρειες από την Κάτια», είπε μεταξύ άλλων.

Η συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώθηκε με την παρουσιάστρια να του κάνει προξενιό τις ελεύθερες φίλες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ