Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Κυριακής. Τα νέα για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της τραγουδίστριας και του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη έδωσαν χαρά όχι μόνο στο ζευγάρι και την οικογένειά του αλλά και σε φίλους και συνεργάτες που έσπευσαν να τους στείλουν τις πρώτες ευχές.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης ευχήθηκε στην Κατερίνα Στικούδη με μία κοινή τους φωτογραφία από την πρεμιέρα του J2US. Ήταν άλλωστε εκείνη η βραδιά που είδαμε την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για πρώτη φορά ζωντανά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Επέλεξε όλους τους προηγούμενους μήνες να διατηρήσει χαμηλούς τόνους ενώ δεν σταμάτησε να εργάζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, εξάντλησε και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της. Στο μαιευτήριο Ιασώ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου αλλά ο γιος της ήρθε στον κόσμο την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Κατερίνας Στικούδη αναφέρουν στο okmag ότι μαμά και γιος χαίρουν άκρα υγείας και πως η ίδια είναι πολύ χαρούμενη.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους αλλά η ίδια δεν θέλησε να το αποκαλύψει δημόσια. Ωστόσο, απέκλεισε το Ιάσονας γιατί έτσι την φώναζε η μαμά της μικρή. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω», είχε πει στο «Χαμογέλα και πάλι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ