Η Κατερίνα Λάσπα μας ξάφνιασε όλους το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός πανέμορφου νεογέννητου μωρού! «Καλωσήρθες φωτεινό αγγελάκι στην οικογένειά μας, στη ζωή μας» έγραψε η πρώην παρουσιάστρια με δεκάδες φίλες της να της στέλνουν γλυκές ευχές για το νέο μέλος της οικογένειά της!

Δεν διευκρίνισε ωστόσο τη συγγένειά της με το μωρό με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτηθούν ποιο είναι. Το okmag έψαξε κι έμαθε ότι το νεογέννητο κοριτσάκι, είναι η κόρη που μόλις απέκτησε ο ανιψιός και βαφτισιμιός της, κάνοντάς την κατά κάποιο τρόπο… γιαγιά.

Η Κατερίνα Λάσπα έχει από τον γάμο της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο δυο κόρες. Την 11χρονη Σάρα και την 4 ετών Άντρια, με τις οποίες έχει αναπτύξει μια μοναδική σχέση αγάπης και τρυφερότητας!

Σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει πει ότι την επιθυμία για το δεύτερο παιδί τους την είχε ο σύζυγός της κα ότι η μεγάλη της κόρη Σάρα δεν ήθελε αδελφάκι! «Ήταν απόλυτα αρνητική. Δεν έβρισκε το λόγο να υπάρξει κι άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει κι άλλος άνθρωπος αφού είμαι εγώ εδώ. Και μετά τι; Θα μας αγαπάς το ίδιο;» της είχε πει η κόρη της Σάρα όταν έμαθε ότι πρόκειται να αποκτήσει αδελφάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ