Ιδιαίτερα εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξαιτίας σχολίων και δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό της, αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας ότι δεν είναι φίλος της ο άνθρωπος που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσων, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο στη λογική… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ