Η κακοκαιρία «Ελπίδα» εγκλώβισε την Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι της Δευτέρας στο Studio Pro στην Παλλήνη μετά την εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που εντάχθηκε στον προγραμματισμό του Alpha, δεν ήταν εφικτό να πάει ούτε στο σπίτι της, ούτε σε εκείνο των γονιών της που μένουν στα βόρεια προάστια. Για καλή της τύχη, ο Νίκος Κοκλώνης, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις φρόντισε για τον απεγκλωβισμό της και τη φιλοξένησε στο σπίτι του.

«Νομίζω ότι η μέρα σήμερα δεν είναι για ψυχαγωγία, αλλά για ενημέρωση. Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και καλό είναι ο κόσμος αυτές τις δύσκολες ώρες να ενημερωθεί», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Alpha για την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα». «Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί χθες έφυγα απευθείας. Παρόλο που μένω στα βόρεια προάστια και εγώ και η οικογένειά μου και ήταν πολύ δύσκολο να πάω σπίτι, ήρθαν και με πήραν και έφυγα κατευθείαν και πήγα νότια. Οι περισσότεροι συνάδελφοί μου εγκλωβίστηκαν όχι μόνο στην Αττική Οδό και στη Μαραθώνος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες των συνεργατών της στην εκπομπή.

«Εγώ ήρθα στον Νίκο Κοκλώνη χθες που είναι και φίλος μου και παραγωγός της εκπομπής. Οπότε έμεινα στο σπίτι του Νίκου, επειδή έχουμε και φιλική σχέση. Οι γονείς μου μένουν πολύ ψηλά στην Πολιτεία, το σπίτι μου είναι Κηφισιά, δεν ήταν εφικτό να πάω σπίτι, δεν περνάει τίποτα», εξήγησε η παρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή. Η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Δευτέρας είχε μοιραστεί και φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος τη φιλοξένησε.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τον κόσμο και μέσα από το προφίλ της στο Instagram ότι δίνεται προτεραιότητα στην ενημέρωση αυτές τις ώρες, επομένως η εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν θα έβγαινε στον αέρα το πρωί της Τρίτης. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η σκέψη όλων είναι για όσους ταλαιπωρούνται αυτές τις ώρες.

(Instagram/katken85)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ