Οικογενειακή υπόθεση είναι και το 8ο live του J2US για την Καίτη Γαρμπή. Το περασμένο Σάββατο υποδέχτηκε στο πλατό του φαντασμαγορικού σόου του Alpha τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό ενώ κάθισε και στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής βαθμολογώντας κάποια από τα ζευγάρια. Φυσικά, ερμήνευσε μαζί με την σύζυγό του και κάποιες από τις επιτυχίες τους.

Απόψε, στα παρασκήνια του J2US είναι η αδερφή της Καίτης Γαρμπή, Λιάνα. Η αδερφή της κριτή του σόου μοιράστηκε μάλιστα ένα στιγμιότυπα στην σελίδα της στο Facebook.

Η Καίτη γαρμπή με την αδερφή της Λιάνα στα παρασκήνια του J2US. (Facebook/Liana Garmpi)

Τις δύο αδερφές είχαμε δει πρόσφατα μαζί σε live της τραγουδίστριας στην Κύπρο. Επίσης, τον Νοέμβρη του 2021 η Καίτη Γαρμπή είχε ευχηθεί δημόσια στην αδελφή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλιά της.

Η Λιάνα Γαρμπή είναι κατά δύο χρόνια μικρότερή της, κάτι με το οποίο είχε αστειευτεί στο δημόσιο μήνυμα που της έγραφε. «Σου εύχομαι μέχρι να φτάσεις τα 100 (άρα 102 εγώ για να μαστε μαζί) να σου δίνει ο Θεός σε αφθονία όλα Του τα καλά και να σου εκπληρώνει όλα σου τα όνειρα» είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ