Ο νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοφ και η συμπαίκτριά του στον διαγωνισμό μοντέλων Μαρινέλα Ζύλα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο Ηρακής Τσουζίνοφ πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό, λέγοντας: «∆εν είμαστε πια µμαζί µε τη Μαρινέλα. Έχουμε χωρίσει. ∆διατηρούμε φιλικές σχέσεις», σύμφωνα µε τη Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τη Μαρινέλα Ζύλα σε χαλαρές βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας φουντώνοντας τις φήμες ότι οι δύο πρώην παίκτες του GNTM είναι μαζί.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ επιβεβαίωσε τη σχέση τους στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» τον Ιούνιο του 2021 αναφέροντας ότι έγιναν ζευγάρι μετά το GNTM.

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ότι θέλουμε και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θα την φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες.

Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα, δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα ότι γίνει θα γίνει, είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με την Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται ήμουν πολύ μπερδεμένος ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο», ανέφερε τότε ο νικητής του GNTM.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραμείνουν φίλοι, δίνοντας περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ