Στα podcast που κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ακούσουμε πολύ σύντομα την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ήταν τα μεσάνυχτα στις 22 Δεκεμβρίου 2008 την ώρα που η Κωνσταντίνα Κούνεβα επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους που την περιέλουσαν με βιτριόλ. Την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

Η ίδια είχε μιλήσει ξανά για τον δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020. Είχε αποκαλύψει ότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες, αλλά και τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε η Ιωάννα. Ακόμα Κωνσταντίνα Κούνεβα είχε αναφερθεί στην επικοινωνία που απέκτησαν με τον καιρό οι δύο γυναίκες.

«Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα πάρα πολύ, χρειάστηκε χρόνος για να έρθω σε επαφή μαζί της, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό. Πρώτα ήρθα σε επικοινωνία με τους γονείς της και μετά με την ίδια. Την έβλεπα φοβισμένη, και προσπάθησα να την κάνω να με εμπιστευτεί. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Ούτε εγώ έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θα πάρει χρόνο. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία. Έχω μάθει να ζω με τις δυσκολίες. Δε με ενοχλεί», ανέφερε η Κωνσταντίνα Κούνεβα τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Κωνσταντίνα Κούνεβα έχουν ζήσει την ίδια οδυνηρή εμπειρία. Η κουβέντα ανάμεσά τους, που θα ακούσουμε πολύ σύντομα όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram της, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ