Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το fake προφίλ που δημιουργήθηκε με το όνομα της 37χρονης Έφης η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι, την εξόργισε.

Πρόκειται για ένα ενεργό λογαριασμό ο οποίος κάνει follow, με τους χρήστες να αντιδρούν έντονα. Κάποιοι μάλιστα ενημέρωσαν την Ιωάννα για το συγκεκριμένο προφίλ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λαμβάνοντας μηνύματα από τους followers της ξέσπασε στο δικό της προφίλ γράφοντας: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;»

Δείτε την εικόνα:

«Όταν άνοιξε τη σακούλα, κατευθείαν με έπνιξε εκείνη η φρικτή μυρωδιά από το βιτριόλι και μου ήρθε στο μυαλό αμέσως η εικόνα από το βλέμμα της τη στιγμή που μου έριχνε το υγρό. Αυτά που ήταν μέσα στη σακούλα δεν ήταν ρούχα, αλλά σκισμένα κομμάτια ύφασμα που με το παραμικρό άγγιγμα διαλύονταν. Βλέποντάς τα σοκαρίστηκα. Αναρωτήθηκα, λες και δεν επρόκειτο για μένα, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να βγήκε ζωντανός μέσα από αυτά τα κουρέλια», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις στο περιοδικό ΟΚ!

Ιωάννα, έχουν περάσει δέκα μήνες από την επίθεση που δέχτηκες. Ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις από εκείνη την ημέρα;
Ήταν πρωί και μόλις είχα φτάσει στο γραφείο. Τη στιγμή που μπήκα στην είσοδο συνέβη ό,τι συνέβη. Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ