Δεν σταματά να απασχολεί  τα ΜΜΕ ο Ίλον Μασκ. Ο ιδρυτής της SpaceX και διευθύνων σύμβουλος της Tesla έρχεται αυτήν τη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης μιας αεροσυνοδό στο ιδιωτικό του τζετ. Φίλη του θύματος ισχυρίζεται ότι ο Mr Tesla έδειξε στην αεροσυνοδό τα γεννητικά του όργανα και της πρόσφερε ανταλλάγματα για να του προσφέρει… ερωτικό μασάζ!

Το δημοσίευμα του Business Insider ισχυρίζεται ότι, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας πρότεινε στην αεροσυνοδό που δεν κατονομάζεται, να κάνουν σεξ αφού πρώτα εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της και στη συνέχεια προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα να του κάνει ερωτικό μασάζ. Οι ισχυρισμοί αυτοί διατυπώνονται σε έγγραφα που υπογράφει υπό καθεστώς ανωνυμίας μία φίλη της αεροσυνοδού.

Ο Ίλον Μασκ χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του απεχθείς. Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς αυτούς στο Twitter. Θεωρεί ότι το θέμα «είναι πολιτικά υποκινούμενο». Πιστεύει, ακόμη, ότι οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν ήταν μια επίθεση με πολιτικό κίνητρο εν μέσω της εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από την πολιτική τους πλευρά – και αυτό είναι “απεχθές” – αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα ευοίωνο μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου».

Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία της φίλης της της αεροσυνοδού, γράφοντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι «μία ακροαριστερή ακτιβίστρια-ηθοποιός στο Λος Άντζελες».

Η κοπέλα υποστηρίζει πάντως ότι  για να της κλείσει το στόμα, η εταιρεία της πρόσφερε 250 χιλιάδες δολάρια,  το 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ