Η πρώην σύντροφός του Ηλία Καμπακάκη κατηγορεί τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό στην εγκυμοσύνη και πως αδιαφορεί για την κόρη τους. Η Αμαλία Τουράνη αναφέρει στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ότι ο μουσικός είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ίδια αναφέρει πως η απουσία του αποτελεί εμπόδιο σε διαδικασίες. Όπως αναφέρει η Αμαλία Τουράνη, προβλήματα δημιούργησε (η απουσία του) και στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει η μικρή Κλεοπάτρα, η οποία συνεχίζει να έχει ανάγκη από τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Αμαλία Τουράνη κάνει μια αναδρομή στα όσα ισχυρίζεται ότι έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της, Ηλία Καμπακάκη.

«Ο Ηλίας Καμπακάκης… Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καβγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου», αναφέρει η μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη που αλλάζει τα δεδομένα

Μια νέα ανάρτηση όμως βλέπει το φως της δημοσιότητας από την περίοδο που το πρώην ζευγάρι έδινε μεγάλο αγώνα για την υγεία της κόρης του. Στις 15 Νοεμβρίου 2017 η Αμαλία Τουράνη είχε ανεβάσει στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία με τους τρεις της από το νοσοκομείο όπου του εύχεται.

«Χρόνια πολλά στον μπαμπά μας Ηλία Καμπακάκη που είναι πάντα βράχος δίπλα μας..! Η φωτογραφία αυτή είναι για να μη ξεχάσουμε ποτέ τα δύσκολα και να απολαμβάνουμε τις χαρές που μας δίνεις εσύ Κλεοπατρίτσα μας μονάκριβη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ