Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» επιστρέφει στους δέκτες μας το ερχόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του Alpha όμως η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκαναν βραδινή έξοδο. Πού συναντήθηκαν οι συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού;

Η παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στο Cine Πολεμικό Μουσείο για την ειδική προβολή της ταινίας «Εισιτήριο για τον παράδεισο». Η ταινία κυκλοφορεί επίσημα στις αίθουσες, από την Tulip, από σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη, στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων που καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι. Προσπαθώντας να αποτρέψουν την κόρη τους από έναν παρορμητικό γάμο, ανακαλύπτουν ότι η σπίθα μεταξύ τους, μπορεί και να μην έχει σβήσει εντελώς. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ολ Πάρκερ.

Η παρέα του «Καλύτερα» έβγαλε ομαδική selfie κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Δείτε ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην ειδική προβολή της ταινίας:

Την ίδια ώρα, η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Λονδίνο με το αχτύπητο δίδυμο των πρωταγωνιστών να δίνει το «παρών».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ