Οι χρήστες του TikTok δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για τη σωσία της Τζένιφερ Άνιστον. Πρόκειται για την Λίζα Τράνελ που είναι γνωστή στον κόσμο των social media με το @she_plusthree και τους έκανε όλους με μια ανάρτησή της να πιστέψουν ότι είναι η ίδια η Jen.

Αποφάσισε σε ένα βίντεο που ανέβασε στις 30 Ιουνίου να κάνει συχγρονισμό χειλιών με ατάκες από τον χαρακτήρα της ηθοποιού στα Friends. Με μια σκηνή από το επεισόδιο του 1997 “The One Where Chandler Can’t Remember Which Sister” κατάφερε να μπερδέψει τους θαυμαστές της πρωταγωνίστριας που σκέφτηκαν εκ πρώτης ότι βλέπουν την κανονική Rachel Green, δηλαδή την Τζένιφερ Άνιστον.

Τα views ξεπέρασαν γρήγορα τα 2,5 εκατομμύρια και τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει από τους χρήστες της πλατφόρμας. “Πίστεψα στα αλήθεια ότι είναι η Τζένιφερ Άνιστον. Ουάου”, έγραφε ένα από αυτά και του έκαναν like περισσότεροι από 63.000 άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι βρήκαμε την σωσία της Άνιστον.

Δεν ξέρουμε αν η 52χρονη ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει εντοπίσει την Τράνελ αλλά αν έχει συμβεί αυτό σίγουρα έχει εκτιμήσει το ταλέντο της.

https://www.instagram.com/p/B-PZUWXjQ_k/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ