Πρωτοβουλία αγάπης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Λονδίνο από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Hellenic Initiative. Το 5ο ετήσιο London Gala πρταγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα του ιστορικού ξενοδοχείου The Dorchester στην Park Lane, και συγκέντρωσε επιχειρηματίες και εκπροσώπους του ναυτιλιακού lobby που κατοικούν μόνιμα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη βραδιά, ήταν αυτή της συζύγου του Νικόλαου, Τατιάνας Μπλάτνικ. Μαζί της βρέθηκαν από την Ελλάδα ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του The Hellenic Initiative, Τζόρτζ Στάμας με την Τατιάνα Μπλάτνικ, που αποτελεί την ψυχή της οργανωτικής επιτροπής και επιμελήθηκε τη βραδιά, και ο επιχειρηματίας Νίκος Σταθόπουλος.

Εντυπωσιακή ήταν και η Έλλη Κοκκίνου που έκανε μια guest εμφάνιση στο event και τραγούδησε αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν στα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ και Eliza.

Αξίζει τέλος, να αναφέρουμε πως η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και ετοιμάζει μάλιστα και συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι, με αφορμή τον κοινό τους αγώνα για την ψυχική υγεία. Οι δυο τους θα συνεργαστούν σε ένα νέο πρότζεκ που ξεκίνησε η σύζυγος του Νικόλαου. Πρόκειται για την πρωτοβουλία Breathe που δημιουργήθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια κοινωνία ενσυναίσθησης στα προβλήματα ψυχικής υγείας.

To Breathe θα συνεργαστεί με το Peak State του πρίγκιπα Χάρι και το Μilamou.gr του Σάκη Τανιμανίδη και του Μίλτου Καμπουρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ