Η Konnie Μεταξά έκανε έναν κινηματογραφικό γάμο με τον Μάριο Καπότση στα Χανιά. Το ζευγάρι τίμησε όλες τις παραδόσεις βάζοντας τη δική του πινελιά σε μια μέρα που εξελίχθηκε όπως την ονειρεύτηκαν. Στο πλευρό τους είχαν φίλους από όλο τον κόσμο που έφτασαν στην Κρήτη για να είναι δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή.

«Αρχικά χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Δεν θα σας κουράσω γιατί έχετε ήδη κουραστεί με δύο γάμους -μετά έχουμε και τρίτο», είπε αστειευόμενος ο γαμπρός λίγο πριν ξεκινήσει το γαμήλιο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

«Όσοι με ξέρετε, ειδικά όσοι με ξέρετε πολύ καλά, γνωρίζετε ότι δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου γιατί ποτέ δεν ένιωσα εμπιστοσύνη και πραγματική αγάπη για κανέναν άνδρα. και μετά γνώρισα αυτόν τον άντρα», είπε με τη σειρά της η Konnie Μεταξά κοιτώντας τον Μάριο Καπότση.

Και μπορεί σε πολλά να έκαναν την ανατροπή αλλά υπήρξαν και παραδόσεις που τίμησαν με προσήλωση. Μία από αυτές είναι και η νύφη να πατάει το πόδι του γαμπρού την ώρα που ο ιερέας ψέλνει το «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα».

Η νύφη φρόντισε να σιγουρευτεί ότι πάτησε το πόδι του γαμπρού με τους καλεσμένους να ξεσπούν σε γέλια.

Για όσους δεν το είδαν το στιγμιότυπο στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευφραίμ όπου έγινε η πρώτη τελετή, η Konnie Μεταξά φρόντισε να το αναφέρει και στη γαμήλια δεξίωση.

Πρωταγωνιστής στη γαμήλια δεξίωση της Konnie Μεταξά και του Μάριου Καπότση ήταν ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε τους καλεσμένους του ζευγαριού στο γλέντι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Λιοκάλυβο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ