Την μήνυμα της σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην κολλητού της φίλου, Τάσου Ξιαρχό, θέλησε να στείλει η Κόνι Μεταξά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια στο νέο της story τοποθετήθηκε έχοντας επικεντρωθεί στο αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει και να ντύνεται όπως θέλει, χωρίς να τον κρίνει κανείς.

Η ίδια τόνισε ότι εκείνη για πάντα θα είναι υπέρμαχος της λογικής να κάνει ο καθένας ό,τι τον ευχαριστεί και τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο. Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ