Πλώρη για τη Βουλή βάζει η Εύη Βατίδου και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Εύη Βατίδου θα επιχειρήσει να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή με το κόμμα Πατρίδα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media ακούγεται να λέει: «Ήθελα να μάθετε πρώτα από εμένα μια σημαντική απόφαση που πήρα. Όπως όλοι γνωρίζουμε σε λιγότερο από ένα μήνα στις 21 Μαΐου έχουμε εκλογές. Θεωρώ πως είναι καθήκον όλων μας να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε. Η αποχή δεν είναι λύση. Αντίθετα εξυπηρετεί το σύστημα και ειδικά τα μεγάλα κόμματα.

Φέτος για πρώτη φορά στη ζωή μου, μετά την τιμητική πρόταση να συμπορευτώ στον αγώνα της, επέλεξα να είμαι και η ίδια υποψήφια με το κόμμα Πατρίδα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Μια νέα γυναίκα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, υποστηρίζοντας πάντα την κοινή λογική. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τις σύγχρονες αντιλήψεις μας για την πατρίδα μας. Θα χαρώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου με την Πατρίδα στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Σας ευχαριστώ πολύ».

Η Εύη Βατίδου για πρώτη φορά στη λαϊκή λίγο πριν από τη Βουλή

Στις αρχές του έτους η Εύη Βατίδου βρέθηκε για πρώτη φορά στη λαϊκή μαζί με τη δημοσιογράφο του Happy Day Χριστίνα Κοχλατζή.

Η ίδια παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν πηγαίνω λαϊκή γιατί ψωνίζω από το σούπερ μάρκετ και μου τα φέρνει η μαμά».

Στη συνέχεια μάλιστα αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα, καθώς δεν είχε μετρητά να κάνει τις αγορές της παρά μόνο κάρτα. Επιπλέον, σημείωσε ότι είχε την εντύπωση ότι στη λαϊκή μπορεί κανείς να ψωνίσει μόνο λαχανικά. «Είναι γεγονός ότι βρίσκω καλύτερες τιμές από ότι στο σούπερ μάρκετ», σχολίασε επίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ