Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία έχει δοκιμαστεί από την απόσταση αφού εκείνος βρίσκεται μεγάλο μέρος του χρόνου εκτός Ελλάδας λόγω των υποχρεώσεών του στην ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας. Με την πανδημία και την παύση των περισσότερων δραστηριοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο τα δεδομένα του ζευγαριού άλλαξαν και πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγω για μετακόμιση σε νέο σπίτι που δείχνει με έναν τρόπο ότι υπάρχουν και σχέδια γάμου.

Τα σενάρια για μονόπετρο όμως διέψευσε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. “Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω”, ανέφερε.

Και συνέχισε, μιλώντας για τον αγαπημένο της: “Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον”.

Λίγο καιρό μετά την εξομολόγησή της, η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον σύντροφό της στον λογαριασμό της στο Instagram. Δύο mirror selfies που είναι μια επιβεβαίωση ότι η τραγουδίστρια έχει βρει στο πρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή μια σχέση ζωής.

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ