Ο έρωτας της Ιλάειρας Ζήση δεν κρύβεται. Κάθε φορά που μιλάει δημόσια για εκείνον εκφράζει την αγάπη της αλλά και τον εκτίμηση και τον θαυμασμό ης για τον άντρα που παντρεύτηκε. με αφορμή την ονομαστική του εορτή έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

«Σήμερα είναι η γιορτή σου , σου εύχομαι ολόψυχα κάθε ευτυχία . Ό,τι ποθεί η ψυχούλα σου ο θεός να στο πραγματοποιήσει» ξεκινά η ερωτική εξομολόγηση της Ιλάειρας Ζήση. «Φωτεινό, υπέρλαμπρο μου αστέρι χρόνια σου πολλά! Εκφράζω την επιθυμία μου για σένα να είσαι πάντα αυτό το καλό παιδί που ξέρουμε και θαυμάζουμε. Αναμφίβολα πιστεύω ότι θα πετύχεις ότι ονειρεύεσαι στην ζωή σου γιατί σου αξίζει!»

Και συνεχίζει: «Δηλώνω περήφανη για σένα. Ελπίζω όταν το δωμάτιο σκοτεινιάζει να ξέρεις ότι πάντα η αγκαλιά μου θα είναι εδώ για να σε κρατά και να σε προστατεύει. Προχώρα μπροστά για μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία, γαλήνη και ευλογία. Σ´αγαπώ παντοτινά. Η γυναίκα σου».

Νωρίτερα εμφανίστηκαν μαζί στην πρωινή εκπομπή του Star. Τραγούδησαν κάποιες από τις επιτυχίες που έχουν παρουσιάσει και στο J2US. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ο coach της Ιλάειρας Ζήση στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha και μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ