Πριν από έναν χρόνο περίπου στην εκπομπή Cash or Trash στο Star με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου διέθεσε για φιλανθρωπικό σκοπό μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα μεγάλης αξίας, την οποία και πούλησε στους αγοραστές για 2.500 ευρώ.

Το φόρεμα αυτό δημοπρατήθηκε εκ νέου για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα η Ελομίδα Βισβήκη που απέκτησε την haute couture δημιουργία της Ζωζώς Σαπουντζάκη διοργάνωσε μια φιλανθρωπική δημοπρασία με όσα αντικείμενα απέκτησε στο Cash or Trash και διέθεσε τα έσοδα για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.

Το okmag επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη που μίλησε για τη συνάντηση με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Cash or Trash, αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της πορείας του φορέματος.

«Η αγαπητή Ζωζώ Σαπουντζάκη ήρθε στο εορταστικό επεισόδιο του Cash or Trash και μας διέθεσε το φόρεμά της για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα συνδυασμένη με δαντέλα, ραμμένη στο χέρι. Ήταν μια υπέροχη δημιουργία που είχε φορέσει σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση και είχε συναισθηματική σημασία για εκείνη.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο αδύνατη και κομψή ήταν. Είχε μεγάλη αντοχή και το να έρθει στην εκπομπή και να ξοδέψει πάνω από 4 ώρες για το γύρισμα ήταν σημαντικό. Είχε πολύ θετική διάθεση και χιούμορ. Φορούσε χαμηλά παπούτσια, αλλά ήταν σικάτη και περιποιημένη. Δεν μπορείς να πεις ότι φθάνει τα 90 γιατί φαίνεται σαν 60», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Δεν αγόρασαν μια βελούδινη τουαλέτα, αλλά την τουαλέτα της Ζωζώς Σαπουντζάκη»

Και συνέχισε: «Ο εκτιμητής έδωσε τιμή εκτίμησης στα 1500 ευρώ, αλλά το φόρεμα πουλήθηκε πολύ παραπάνω. Και αυτό είναι το Cash or Trash. Μπορεί ο εκτιμητής να δώσει μια τιμή και να πουληθεί πολύ παραπάνω, ή να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για πολύ πιο χαμηλή τιμή. Ποτέ δεν ξέρεις.

Στο δωμάτιο των αγοραστών επειδή το παρουσίασε η ίδια η Ζωζώ Σαπουντζάκη και φυσικά επειδή τα χρήματα πήγαν για καλό σκοπό, πουλήθηκε σε πολύ πιο υψηλή τιμή από την αρχική εκτίμηση. Δεν αγόρασαν μια βελούδινη τουαλέτα, αλλά την τουαλέτα της Ζωζώς Σαπουντζάκη που αποτελεί ένα θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου».

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε ότι το φόρεμα αυτό δημοπρατήθηκε εκ νέου για φιλανθρωπικό σκοπό. «Το φόρεμα το απέκτησε η Ελομίδα για 2500 ευρώ και έναν χρόνο μετά το διέθεσε για τη φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργάνωσε για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που έγινε χθες βράδυ. Πραγματικά χαίρομαι που ηγούμαι αυτής της ομάδας της εκπομπής. Είναι απίστευτο το πόσο όμορφα περνάμε στα γυρίσματα».

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος.

Τέλος, τις επόμενες μέρες στις 11 και 12 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Μοιραράκη οργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση στο κατάστημά της στη Γλυφάδα, όπου θα παρουσιάσει τη Miraraki Home Collection, με ξεχωριστές λύσεις και αντικείμενα για το σπίτι.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μοιραράκη: Η άγνωστη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Το κόσμημα που της έχει κάνει δώρο η αξέχαστη σταρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ