Με περισσότερες από 9.500 ψήφους εκλέχτηκε περιφερειακής σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά η Μπέσσυ Αργυράκη. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου και δηλώνει έτοιμη να δουλέψει σκληρά για να τιμήσει τις ψήφους που της έδωσαν.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλά στο okmag για την εκλογή της στην περιφέρεια, τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Πώς νιώθετε μετά την εκλογή σας ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά;

Για μια ακόμη φορά είχα την αγάπη του κόσμου με το μέρος μου. Αυτό είναι κάτι που δεν αντικαθίσταται από τίποτα άλλο. Ίσως γιατί αυτό το αλισβερίσι που έχω με τον κόσμο, που αγαπώ και με αγαπά. Είναι κάτι που ευοδώνεται και ο καρπός είναι η επιτυχία σε ό,τι ασχολούμαι. Με ό,τι κι αν έχω ασχοληθεί, ο κόσμος ποτέ δεν με πρόδωσε. Ξέρει ότι είμαι εδώ για όλους – για τις άσχημες, αλλά και τις καλές στιγμές. Σηκώνω πάντα το τηλέφωνό μου και ο κόσμος ξέρει ότι βοηθώ, όπου κι αν μπορώ.

Περιμένατε το τόσο υψηλό ποσοστό ψήφων;

Ο κόσμος με στήριξε τόσο πολύ που κι εγώ η ίδια δεν το πίστευα, παρόλο που δούλεψα σκληρά στον προεκλογικό μου αγώνα. Προτίμησα εγώ η ίδια να δίνω το ψηφοδέλτιό μου στον κόσμο, να σφίγγω το χέρι του άλλου και να του μιλώ και να του ζητώ να με στηρίξει. Αυτή η άμεση επαφή με τον κόσμο νομίζω ότι είναι αναντικατάστατη. Φυσικά, υπήρχε μια ομάδα που έκανε όλες τις ετοιμασίες, μου έφτιαξαν τα ψηφοδέλτια κλπ. Από εκεί και πέρα, η καλή ομάδα και εγώ, με ηρεμία και αγάπη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με ακολούθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. Σε ένα μεγάλο βήμα παραπάνω που έκανα. Ήμουν ήδη 33 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτός είναι και ο λόγος που απάντησα ναι στην πρόταση του Γιώργου Πατούλη αρχικά και έπειτα του Νίκου Χαρδαλιά, διότι έχω και την εμπειρία. Δεν βγήκα ξαφνικά από το σπίτι μου και είπα θα ασχοληθώ με την πολιτική. Έχω δείξει δείγματα γραφής στην τοπική αυτοδιοίκηση και πλέον γνωρίζω πως μπορώ να προχωρήσω σε αυτό το βήμα. Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να απαντήσω σε όσους με ψήφισαν ότι δεν έκαναν λάθος. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές;

Αναμένω να συναντηθώ με τους ανθρώπους που θα συνεργαστούμε και να πάρω κάποια κατεύθυνση. Τέλος, θα ήθελα να μελετήσω, ώστε να μπω στο κλίμα και να μπορέσω ό,τι μου ανατεθεί να το πραγματοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο. Και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό. Θα ήθελα να κάνουμε τη διαφορά με τα έργα μας και να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους, ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για ν τιμήσω και τον άνθρωπο που με επέλεξε, τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανάρτηση της Μπέσσυς Αργυράκη μετά τις εκλογές:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την εκλογή μου στην περιφέρεια Αττικής πλάι στον άξιο περιφερειάρχη Νίκο…

Posted by Μπεσσυ Αργυρακη on Monday, October 9, 2023

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ