Ανακοίνωση για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να την απομακρύνει από την εκπομπή «Σήμερα», που παρουσίαζε από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, ζητήθηκε από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, να σταματήσει τη συνεργασία, δίχως να της δοθεί η δυνατότητα να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές στον αέρα της εκπομπής.

Σήμερα η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ