Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό της κόρης του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, λίγο αφότου μπήκε στο μαιευτήριο η σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη. Το ζευγάρι είναι σε γλυκιά αναμονή και από στιγμή σε στιγμή θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρης τους.

«Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή. Τρέμω ολόκληρος. Τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω, Περιμένω την πριγκίπισσα. Περιμένω να είναι καλά το Ελενάκι μου. Αυτά. Τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύζυγό του: «Θα γεννήσει με καισαρική Θα είμαι κοντά της μέχρι την τελική ευθεία. Η Ελένη είναι πολύ αγχωμένη, όπως είναι λογικό».

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης βρέθηκε στο μαιευτήριο και με ανυπομονησία περιμένει την κόρη του, όπως και η σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 15 Ιουλίου 2021 στη Μύκονο, στον τόπο καταγωγής της νύφης. Δυο εβδομάδες μετά την τελετή, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Είχαν μάλιστα ήδη αποφασίσει το όνομα που θα της δώσουν. Η μικρή θα πάρει το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας, Μεταξίας, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο γιος του αξέχαστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, έχει ήδη έναν γιο, τον 13χρονο Γρηγόρη, από τον πρώτο του γάμο.

Το ζευγάρι προγραμματίζει να κάνει και θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2022 στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους. Κουμπάροι θα είναι και σ’ αυτό το μυστήριο ο Δημήτρης Θεοδώρου και η Κατερίνα Μονογιού. Ο επιχειρηματίας, μάλιστα, θα είναι και ο νονός του μωρού τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ