Την Παρασκευή ο Μπάμπης Αναγνωστόπυτλος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Μαλανδρίνου στην Αθήνα και στις φυλακές Κορυδαλλού. Τη Δευτέρα άλλωστε είναι προγραμματισμένη η δίκη του στο Εφετείο.

Η εκπομπή «Το πρωινό» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τις ημέρες του Πάσχα και πώς τις πέρασε ο συζυγοκτόνος πιλότος. Μάλιστα η εκπομπή έδειξε και αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι από την ακολουθία του Επιταφίου που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Εκεί έδωσε «το παρών» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για λίγο, αφού όπως μεταφέρθηκε μέσα από «Το πρωινό», τις περισσότερες ώρες των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, τις πέρασε στο κελί του, διαβάζοντας. Τη Μεγάλη Τετάρτη, μάλιστα τον επισκέφθηκαν οι γονείς του μετά από πολύ καιρό, οι οποίοι του έφεραν ρούχα και βιβλία.

Μάλιστα η Κέλλυ Χεινοπώρου πρόσθεσε πως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται στη φυλακή ενωτικές επιστολές από γυναίκες που δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του. Στα γράμματά τους μάλιστα του γράφουν πως τον δικαιολογούν και πως καταλαβαίνουν πως δολοφόνησε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής, Μάλιστα, του λένε πως όταν εκείνος αποφυλακιστεί, είναι πρόθυμες να ζήσουν μαζί του και πως τον αγαπούν.

Τέλος όπως διευκρίνησή ένας συγκρατούμενός του, ο ίδιος δεν δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις επιστολές αυτές. «Περνάει τον χρόνο στο κελί διαβάζοντας αφού το καλοκαίρι θα δώσει εξετάσεις μαζί με άλλους κρατούμενους» εξήγησε. .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ