Είναι αναμφίβολα ένας από τους καλλιτέχνες που τολμά και δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη που έκανε τελικά πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 29/9 στο Κέντρο Αθηνών και έγινε viral. Ο Γιώργος Μαζωνάκης για μια ακόμη φορά υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό λουκ.

Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram από την ετοιμασία του λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή και ανέφερε χαρακτηριστικά για το λουκ του.

«Η πεπατημένη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε το ανατρεπτικό λουκ που υιοθέτησε ο Γιώργος Μαζωνάκης:

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη δεν πέρασε απαρατήρητο και από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο συνεργάτης της «Super Κατερίνα», Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με τους συνεργάτες του ερμηνευτή «Ο Μαζώ έκανε πρεμιέρα και το hairstyling είναι εμπνευσμένο από ένστικτα και χρώματα του ζωικού βασιλείου και το λευκό ράσο που φόρεσε είναι custom made για το πρώτο πρόγραμμά του».

Με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Νόμιζα ότι έχουμε μουντιάλ. Το κεφάλι του ήταν σαν μπάλα».

Τον γνωστό Έλληνα ερμηνευτή σχολίασαν νωρίτερα και στην εκπομπή Happy Day. Στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή είδαμε και ένα απόσπασμα, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης με το λεοπάρ μαλλί τραγουδά με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών μετά το κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Διονύση Σχοινά, όταν εκείνος αποχώρησε από το σχήμα. Ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε ενοχλημένος, καθώς όπως ισχυρίστηκε ακυρώθηκε δυο φορές η προγραμματισμένη sold out πρεμιέρα τους. Και έπειτα ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι με εξώδικα ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και το Κέντρο Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ