Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του, Βάσως Μαζωνάκη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Βουράκης ενημέρωσε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» πως απορρίφθηκε η αίτηση του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι το Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδελφής του, χωρίς ωστόσο η απόφαση αυτή να έχει φτάσει ακόμη στα χέρια κανενός εκ των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Βουράκη, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα έρχεται κι ένα άλλο δικαστήριο, η κύρια αγωγή, στο οποίο θα συζητηθεί η ουσία της υπόθεσης.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση στη Μύκονο

«Χθες αργά το μεσημέρι το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση του Γιώργου Μαζωνάκη. Δεν έχει πάρει κανείς στα χέρια του την απόφαση. Αυτό που οφείλω να πω είναι πως τα ασφαλιστικά μέτρα είναι μια αίτηση για μια επείγουσα κατάσταση άρα μάλλον το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι κάτι επείγον. Μετά έρχεται το δικαστήριο για την κύρια αγωγή όπου θα συζητηθεί η ουσία».

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έλυσε τη σιωπή του στη «Super Κατερίνα» για τη δικαστική διαμάχη: «Υπόλογος είναι αυτός που είναι ένοχος. Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ