Με κόσμο πλημμύρισε η πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων την Παρασκευή. O Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε στη γενέτειρά του μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομήνικο.

Το πλήθος φώναζε ρυθμικά «Τσάκα-Τσούκας» και χειροκρότησε τον Μαχητή που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης, σύμφωνα με το tinealarissa.gr.

Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου επιστρέφοντας στη πόλη του. Μάλιστα μιλώντας στο μικρόφωνο είπε: «καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παίκτης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποβλήθηκε οριστικά από το Survivor έπειτα από την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξεκίνησε να καβγαδίζει με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον. Η συμπεριφορά του δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του reality.

Ο καβγάς μεταξύ τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νησί, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Αργότερα, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για το περιστατικό που έγινε με τα παπούτσια και δήλωσε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη, παρά μόνο να τον φοβερίσει.

«Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα. Τον πλησίασα και με πλησίασε. Ενθουσιάστηκα που ήταν παλιός πυγμάχος. Όλα ξεκίνησαν στον στίβο μάχης. Υπήρχε ένας πολύ ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή και υπήρχε και σεβασμός. Μια μέρα η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία και άρχισε να βρέεχει. Πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Αφήνω τα παπούτσια νομίζοντας ότι είναι της Ναυσικάς και τα άφησα να μην βρέχονται. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα “όποιος πήρε τα παπούτσια του γαυγίζω το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται.», ανέφερε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την αποχώρησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ