Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από νωρίς σήμερα το πρωί (Παρασκευή) ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης.

Το okmag επικοινώνησε με την σύζυγό του Ασπασία Βασιλοπούλου η οποία κλαίγοντας μας είπε πως ο σύζυγός της είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. «Ο άντρας μου είναι διασωληνωμένος στην εντατική με πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα που υπέστη. Συγγνώμη που κλαίω αλλά είμαι πολύ χάλια. Δημοσιεύστε το σας παρακαλώ να προσευχηθούν όλοι για τον Γιώργο.»

Τι σας είπαν οι γιατροί; Ότι το πρώτο 48 θα είναι πολύ κρίσιμο. Προσευχηθείτε σας παρακαλώ» κατέληξε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Να σημειώσουμε ότι στις αρχές του μήνα η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είχε ασχοληθεί με τον Γιώργο Καμπουρίδη και την υπόθεση πλειστηριασμού του σπιτιού του. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έκαναν τότε έκκληση στον κόσμο μέσω της εκπομπής να βοηθήσουν για να σωθεί το σπίτι τους. Και όπως είπε σήμερα στο okmag η σύζυγός του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά από αυτή την περιπέτεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ