Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας, παρουσία του Προέδρου Cpt. Γεώργιου Βαλλή, ο οποίος επιβεβαίωσε με εμφανή ενθουσιασμό τη δέσμευση της Ένωσης στην προαγωγή των αξιών και των στόχων της ναυτικής κοινότητας.

Σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της βραδιάς, Μάγδα Τσέγκου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές 2024 και παρέδωσαν εναλλάξ τις τιμητικές τους πλακέτες σε κλίμα συγκίνηση.

Ο Γιώργος Αυτιάς εξέφρασε την έκπληξη και την ευγνωμοσύνη του για την ανακοίνωση και το χειροκρότημα, αναφέροντας ότι, παρόλο που δεν είχε προγραμματίσει να μιλήσει, θεωρεί σημαντικό να υπάρξει κάποιος με οικονομικές γνώσεις στην εκπροσώπησή μας στην Ευρώπη, ενισχύοντας το πνεύμα της βραδιάς με την ενθουσιώδη ομιλία του.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έλαβαν τιμητική πλακέτα από την Ένωση ήταν ο Γιώργος Αυτιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα, ο Μανώλης Κονταρός, η Μαρία Σπηλιωπούλου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Μάγδα Τσέγκου.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού, ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλειος Κοντοζαμάνης, ο Ιάκωβος Κυριακάκης, ο Νίκος Νικολετάκης, οι εκπρόσωποι του Υφυπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Παππά, ο εκπρόσωπος του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη, η Εύη Σιμοπούλου, η Ρένα Βέγγου, ο Ανδρεάς Νταγιάκος, ο Νίκος Πειρασμάκης, ο Γιώργος Σίσκας, ο Αδάμ Φράγκος, ο Αργύρης Γιαννόπουλος, η Λιάνα Σκουλαξένου και η Κατερίνα Σαλαβράκου.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αυτιάς: «Δεν μπορείς να αποκλείσεις έναν πολιτικό από φίλο γιατί ποιος θα του πει τι συμβαίνει στην κοινωνία;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ