«Τίποτα δεν έχει τελειώσει», γράφει σε σημερινή του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Γιάννης Βαρδής αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει για ένα από τα τραγούδια του πατέρας του. Πρόκειται για το «Δεν τελειώσαμε» που ερμηνεύει ο Νίκος Βέρτης και όπως υποστηρίζει ο γιος του μουσικοσυνθέτη στην αγωγή του είναι ίδιο με το «Περαστική» της Πάολας που υπογράφουν ο Τόνυ Μαυρίδης και ο Χριστόδουλος Σιγανός. Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αγωγή.

«Το Δικαστήριο έβγαλε μια τυπική απόφαση που δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, εάν δηλαδή το έργο του Αντώνη Βαρδή αντιγράφηκε. Ξεκαθαρίζω, ότι με την απόφαση δεν απορρίφθηκαν όσα υποστήριξα εξ αρχής. Το έργο του πατέρα μου έχει αντιγραφεί και ας βγει οποιοσδήποτε να ισχυριστεί ότι η δικαστική απόφαση λέει το αντίθετο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει», αναφέρει ο Γιάννης Βαρδής. «Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στη Δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψει. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτές οι διαδικασίες ειναι αρκετά χρονοβόρες!»

Σε σχέση με τις εξελίξεις για την αγωγή μου οσον αφορα το τραγουδι του πατερα μου (Δεν τελειωσαμε,Ν. Βερτης)και το…

Posted by Giannis Vardis on Tuesday, September 7, 2021

«Θεωρώ ότι είναι κάτι δικό του, είναι μια αντιγραφή και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο ούτε τώρα ούτε στο μέλλον», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει την αγωγή ο Γιάννης Βαρδής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ