Στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε στη -για πρώτη φορά- τηλεοπτική συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη δήλωση για τον Σάκη Ρουβά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, αλλά και για τις υποθέσεις που βαραίνουν γνωστούς καλλιτέχνες. Ακόμη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε και πώς στήριξε την Κατερίνα Γερονικολού όταν έκανε την αποκάλυψη για τον εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τηλεοπτικά είναι η πρώτη φορά που είμαι μαζί με την Κατερίνα (σ.σ. Γερονικολού). και έτυχε να γίνει αυτό το “πάντρεμα”. Δεν ήταν να παίξω στη σειρά και είχαμε σταματήσει και το θέατρο λόγω covid – 19», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην ερώτηση πώς αντέδρασε όταν του εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γερονικολού τη δύσκολη στιγμή που πέρασε (σ.σ. με τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη), εκείνος απάντησε: «Εννοείται ότι της είπα προχώρα και βγάλτα όλα στη φόρα. Έτσι πρέπει. Ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μάλιστα εξομολογείται ότι στήριξε την Κατερίνα Γερονικολού μετά την αποκάλυψή της: «Εγώ τι να πω; Να μιλήσω για κάτι που συνέβη στην Κατερίνα πριν από πέντε χρόνια που δεν την ήξερα. Λειτούργησα συμβουλευτικά και με βάση αυτό που εγώ θεωρώ πως είναι το σωστό. Ήταν ελέυθερη να αποφασίσει τι θα κάνει».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σχέση τους είπε: «Δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Πιο πολύ εγώ, αλλά δεν έχουμε ζήλιες».

Τέλος, για τις δίκες των καλλιτεχνών που κατηγορούνται για βαριά αδικήματα είπε: «Κάθε θύτης να τιμωρηθεί και κάθε θύμα να δικαιωθεί έστω και τώρα». Και ξεκαθάρισε για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν είναι η γνώμη μου για τον Ρουβά. Ο Σάκης Ρουβάς βγήκε και είπε την άποψή του για ένα θέμα και αυτή είναι η κρίση του. Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να του αλλάξω άποψη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ