Μπορεί ο Γιάννης Στάνκογλου να γνώριζε λίγο καιρό -προσωπικά- τη Μαίρη Χρονοπούλου, ανάμεσά τους όμως είχε δημιουργηθεί μια δυνατή φιλία. Ιδιαίτερα συγκινημένος, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ναυάγιο» στο Mega μίλησε για τη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και την αποχαιρέτησε για πάντα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στην Παιανία και στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: « Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν ένας μάγκας. Ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, νέος, πολύ πιο νέος από άλλους ανθρώπους που είναι σε νεαρή ηλικία. Ένας άνθρωπος έξυπνος, χαρούμενος, ζωντανός και ένας άνθρωπος που χαιρόταν τη ζωή».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Την έζησα τον τελευταίο χρόνο γιατί ερχόμασταν σε αυτό το σπίτι πέρσι για τα γυρίσματα της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε κολλήσαμε και κάναμε πολλή παρέα. Είπαμε πολλά πράγματα προσωπικά και για τη δουλειά μας. Ήταν ένας άνθρωπος, πανέξυπνος και γοητευτικός».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ