Ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι έξω από μια καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 26χρονος άνδρας παραδόθηκε λίγες μέρες αργότερα καθώς εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τα όσα βίωσε στη Μαρία Βλάχου και την εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Υπήρχαν κάποιες βρισιές από το στόμα του και κάποια απώθηση δικιά μου με το σώμα μου. Μου είχε λυθεί το ρολόι, το έπιασα στον αέρα και πήγα να το αφήσω στο αυτοκίνητό μου. Αυτός μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα. Μετά έβλεπα στα πλάγια να με χτυπάει με ελαφριές γροθιές και σκέφτηκα “τι κάνει”».

Ο Γιάννης Μάρκου αποκαλύπτει για την επίθεση στη Βαρυμπόμπη

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όλα αυτά έγιναν σε 7 δευτερόλεπτα. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Πιο πολύ αισθάνθηκα φόβο για το αίμα που έτρεχε. Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα» αναφέρει ο Γιάννης Μάρκου.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δεν φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της. Η αξία της ζωής είναι μεγάλη. Εγώ έφυγα και ξαναήρθα. Ο θάνατος είναι γλυκός. Είναι σαν να κοιμάσαι» κατέληξε ο Γιάννης Μάρκου αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε στη Βαρυμπόμπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ