Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της βιώνει η Λάουρα Νάργες αφού γέννησε τον γιο της. Η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ήξεραν από πολύ νωρίς ότι η σχέση τους θα οδηγήσει στη δημιουργία οικογένειας. «Γενικά ήταν κάτι που σκεφτόμασταν και θέλαμε πολύ, ήμασταν άκρως συνειδητοποιημένοι για τη διαδρομή που χαράζαμε. Γνώριζα πολύ καλά ότι ήθελα η Λάουρα να είναι η γυναίκα της ζωής μου. Έναν μήνα λοιπόν πριν μείνει έγκυος υπήρχε μια καθυστέρηση και μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε τεστ. Τότε βέβαια δεν είχε πιάσει», είχε εκμυστηρευτεί στο OK! o τραγουδιστής.

«Μαζί το ανακαλύψαμε, μιας και ο Χρήστος μού είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να του κάνω έκπληξη, κι ας το είχα διαφορετικά στο μυαλό μου. Σεβάστηκα τελικά την επιθυμία του», σχολίασε η αγαπημένη του στην ίδια συνέντευξη.

«Νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα και είμαστε πολύ τυχεροί. Δεν είναι ωστόσο κάτι που μας τρομάζει, μας φαινόταν λογικό και επόμενο να κάνουμε μαζί οικογένεια. Δεν ήταν κάτι σοκαριστικό. Είναι κάτι που το θέλαμε και το περιμέναμε πώς και πώς. Το συζητούσαμε ήδη από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Βέβαια τότε λέγαμε ότι θα το κάνουμε στο προσεχές μέλλον. Ξέρεις, θέλαμε να περάσουμε από όλα αυτά τα στάδια που θεωρητικά πρέπει να περάσεις, αλλά που στην ουσία πιστεύω ότι μας τα υποδεικνύει η κοινωνία. Εμάς μας ήρθε μέσα σε έξι μήνες. Τα συναισθήματα που έχουμε είναι πολύ όμορφα. Φανταζόμαστε πώς θα είναι όταν θα έρθει το μικρό μας, πώς θα φαίνεται, πώς θα κοιμάται, πώς θα τρώει, πώς θα ντύνεται, πώς θα το κοιτάμε και θα το χαζεύουμε. Προσπαθούμε μέσα από όλες αυτές τις εικόνες να παίρνουμε δύναμη γιατί έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και αυτά μας δίνουν κουράγιο».

Σήμερα, η Λάουρα Νάργες γέννησε το πρώτο τους παιδί κάνοντας το καλύτερο δώρο στον σύντροφό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ