Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ευτυχισμένη μαμά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το Instagram της ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού. Ο γιος της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, όπως έχει ήδη κάνει γνωστό το ζευγάρι, θα πάρει το όνομα του πατέρα της.

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση κάτω από την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε με τον νεογέννητο γιο της.

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες:

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram;
Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής;
Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά;
ΛΑΘΟΣ!
Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι.
Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή;
Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ – σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;
Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!
Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό!
Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν.
Είμαστε μαζί σας!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ