Στο Christmas Theater βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Φλώρα Βέη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και τη μητέρα της, Κατερίνα Διδασκάλου. Οι τρεις τους παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Moby Dick.

Μαμά και κόρη επέλεξαν total black για την βραδινή τους έξοδο ενώ παρατηρούμε για ακόμα μία φορά την ομοιότητά τους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχει δύο ακόμα παιδιά εκτός από τη Φλώρα Βέη, την Μαρκέλλα και τον Διόνυσο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου που πλέον έχει γίνει και δύο φορές γιαγιά, απέκτησε τις δύο κόρες της από τον πρώτο της γάμο, ενώ στα 35 της ήρθε στον κόσμο ο γιος της, από επόμενη σχέση της.

«Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» η ηθοποιός.

«Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ