Η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πρωταγωνιστεί σε κάθε σεζόν μέσα από τις υποθέσεις με τις οποίες καταπιάνεται. Η δημοσιογράφος που προσπαθεί να φέρει στο φως την αλήθεια για σκοτεινές υποθέσεις έχει αποκτήσει μέσα από χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του «Φως στο Τούνελ» ένα φανατικό κοινό που περιμένει πώς και πώς την επιστροφή της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε, η δημοσιογράφος η οποία διαθέτει και αρκετό χιούμορ απόλαυσε ένα από τα μηνύματα των θαυμαστριών της. Εκείνες είχαν μεταμφιεστεί σε… Αγγελική Νικολούλη για να γιορτάσουν γενέθλια με θέμα το «Φως στο Τούνελ».

Οι θαυμάστριες της ακολούθησαν το παράδειγμα του Τάκη Ζαχαράτου ο οποίος είχε μεταμφιεστεί σε Αγγελική Νικολούλη βάζοντας επίσης το κόκκινο σακάκι που για όσους δεν χάνουν επεισόδιο του «Φως στο Τούνελ» έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» είχε ανεβάσει τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με απόσπασμα από τη μεταμόρφωση του Τάκη.

Για 28η χρονιά η δημοσιογράφος θα βρεθεί στο τιμόνι της κορυφαίας εκπομπής έρευνας «Φως στο Τούνελ». Η εκπομπή του Mega θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη -σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού στις 14 Οκτωβρίου- και το πρώτο τρέιλερ για τη σεζόν βρίσκεται ήδη στον αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ