Η Κατερίνα Κούκα επέστρεψε στο Fame Story 21 χρόνια μετά. Αυτή τη φορά όχι σε ρόλο κριτή, αλλά για να μιλήσει με τους σπουδαστές της Ακαδημίας, να τους συμβουλέψει, να τους λύσει απορίες, αλλά και για να αναφέρει εμπειρίες από την πολύχρονη καριέρα της. Αφορμή το θρυλικό σουξέ της «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» το οποίο θα ερμηνεύσει στο live του Fame Story η Ελεάνα Rielle.

Θυμίζουμε ότι η Ελεάννα, ο Τίτος, η Άντριου και ο Σωτήρης είναι οι σπουδαστές που επέλεξε η κριτική επιτροπή να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, και που πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στην Ακαδημία.

Δεν είναι μόνο οι προετοιμασίες των σπουδαστών όμως για το live. Ο Νίκος Κοκλώνης προετοιμάζεται και ο ίδιος πυρετωδώς και μαζί με την Κατερίνα Κούκα βρέθηκαν στο στούντιο μαζί με τον συνθέτη και παραγωγό Γιάννη Κυφωνίδη. Φωτογραφία από τη συνάντησή του δημοσίευσε στο Instagram του ο παρουσιαστής του Fame Νίκος Κοκλώνης χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζουν. Φαίνεται πως το 10ο live του Fame Story θα κρύβει εκπλήξεις και συγκινήσεις.

(Instagram/ nkoklonis)

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ