Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του του Σαββάτου 11 Μαΐου 2024, στις 22:00 στο Malmö Arena.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα διαγωνιστούν 25 ή 26 χώρες, καθώς η Ολλανδία η οποία σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, κινδυνεύει να αποκλειστεί από τον μεγάλο τελικό, μετά την απόφαση του Ολλανδού να μην εμφανιστεί στην προτελευταία πρόβα του show.

Η συμμετοχή της Ολλανδίας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση με το ισπανικό κρατικό δίκτυο RTVE αμφισβητεί την αξιοπιστία της EBU.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter/Χ, το ισπανικό κρατικό δίκτυο RTVE, ανέφερε: «Η ισπανική αντιπροσωπεία στη Eurovision μετέφερε στην EBU τη δέσμευσή της για την ελευθερία του Τύπου και της γνώμης και απαίτησε από τη Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της».

Η Ισπανία είναι μία από τις Big Five, δηλαδή μία από τις πέντε χώρες που συνεισφέρουν τα περισσότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), στη διοργανώτρια Αρχή της Eurovision 2024.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Θα αποκλειστεί η Ολλανδία από τον μεγάλο τελικό; – Θρίλερ με τη συμμετοχή του

Μαρίνα Σάττι: Απαντά πρώτη φορά για τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά την ώρα που το Ισραήλ μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου

Eurovision 2024: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι την ώρα που το Ισραήλ μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου

Μαρίνα Σάττι: H στιγμή που προετοιμάζεται πριν ανέβει στη σκηνή της Εurovision 2024

Μαρίνα Σάττι: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί στον τελικό της Εurovision 2024 – «Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να συμβεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ