Ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2007, σε ηλικία 73 ετών. Ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη όχι μόνο τους οικείους του ολόκληρη την Ελλάδα. Η κόρη του, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση τιμά πάντα τη μνήμη του μέσα από τις συνεντεύξεις της αλλά και τις αναρτήσεις της στα social media. Σήμερα, ανήμερα της επετείου θανάτου του μοιράστηκε μια τρυφερή τους φωτογραφία.

«Πάντα και για πάντα» έγραψε η Εριέττα στη φωτογραφία όπου φαίνεται να είναι μέσα στην αγκαλιά του πατέρα της.

«Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία», είχε εξομολογηθεί η κόρη του, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην εκπομπή Idols.

«Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού για τον πατέρα της. «Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι «δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα». Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα» συνέχισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ